Information om våra tjänster

Flyttstädning

Att utföra en flyttstädning på egen hand som privatperson eller företagare är nog inget som står som en favorit på programmet. Här gäller noggrannhet och många regler, för att städningen ska passera den kommande inspektionen. Då är det nästan alltid bäst att anlita en städfirma i Stockholm för att få jobbet utfört på ett professionellt sätt. Är du privatperson får du dessutom göra avdrag enligt gällande regler för RUT-avdrag.

Hemstäd

Hemstädning är något som söks av privatpersoner. Det kan vara för att du har för stort hem, för mycket att göra eller att du helt enkelt blivit för gammal för att utföra detta på egen hand. Då är det enkelt att hitta en städfirma i Stockholm som gärna åter sig detta återkommande arbete. Det kan även gälla enstaka storstädningar då dessa anses vara av en karaktär som inte gillas att utföra på egen hand. Se alltid till att få en offert från flera städfirmor så att du har möjlighet att välja bästa pris. Även här gäller rätten till RUT-avdrag.

Fönsterputsning

Att putsa sina fönster kanske inte låter som något speciellt avancerat arbete, men här krävs det faktiskt stor erfarenhet för att åstadkomma ett perfekt resultat. Ett resultat som inte ger några synbara fel eller reflektioner i solljuset. Det är heller inte speciellt roligt att pusta sina fönster, samtidigt som det kan vara direkt förknippat med risker gällande höjder. Som både företagare och privatperson kan du få hjälp med fönsterputsning av en städfirma i Stockholm. Då kan du vara säker på att alltid få ett perfekt resultat utan att själv behöva ta några onödiga risker.

Byggstädning

Just byggstädning är något som inte erbjuds av de städfirmor i Stockholm som erbjuder vanlig hemstädning, om det inte är någon av de stora jättarna som har alla tjänster i beredskap. Här handlar det om att antingen dagligen städa upp efter byggarbetare på de olika byggplatserna, eller att göra en slutlig byggstädning som gör allt skinande rent inför en kommande inspektion.

Sanering

Sanering är också en av de specialtjänster som erbjuds av ett mindre antal städfirmor i Stockholm. Här handlar det oftast om att forsla bort stora mängder avfall eller att ta hand om bortforsling av byggmaterial till återvinning. Det kan även gälla ett oförutsett läckage, där stora delar av ett företag måste rengöras från kemikalier eller annan typ av förorening.

Veckostädning

Här handlar det om en återkommande städning. När namnet veckostädning används syftas det mest på privat hemstädning men kan lika gärna gälla en återkommande städning varje vecka i en mindre butik där personalen tar hand om den dagliga städningen. Veckostädning står för en återkommande städning varje vecka och kan fås från alla städfirmor i Stockholmsområdet som erbjuder professionella städtjänster.